OM OS

Etableringen af LK Group & LK Fiber

LK Group og LK Fiber blev stiftet i 2017 af Lars Bøgelund og Kim Dørfler.

Kim og Lars slog deres to enkeltmandsvirksomheder sammen for at fokusere på deres kerneprodukt: Etableringsaftaler for installation af fibernet. 

Efterspørgslen viste sig at være stor, og der kom hurtigt nye kunder, samt nye medarbejdere til virksomheden. 

I 2017 bestod LK Fiber kun af ud kørende fiberkonsulenter. I dag er der både ud kørende konsulenter, samt telekonsulenter, som laver etableringsaftaler over telefonen. 

Kim og Lars har fra starten været involveret i alle virksomhedens funktioner, da de i en stor del af virksomhedens levetid har været de eneste på kontoret. Den flade ledelsesstruktur er med årene blevet ændret, og i dag er der ansat fire ledere, som har ansvaret for hver deres område. 

LK Fiber i dag

I dag består LK Fiber/LK Group af 32 faste medarbejdere, fordelt på Sjælland, Jylland, Fyn og Malaga. Den hastige vækst af fibernet i Danmark og udlandet har skabt en grobund for LK Fiber Portalen, som i dag er i rivende udvikling. LK Portalen gør det muligt at kunne levere dokumentation af høj kvalitet til entreprenøren, som skal udføre det fysiske arbejde. Vi udvikler løbende på vores Portal – og er i konstant dialog med vores kunder, så vi sikrer os at alles behov bliver dækket. Vi lejer også vores software ud til kunder i Tyskland, hvor vores nyudviklede app er en stor succes. 

I januar 2021 valgte vi at købe et kontor i Haslev og samle alle vigtige funktioner i driften på ét sted. Et år senere har vi fyldt kontoret godt ud og flytter derfor ind i nye større lokaler i år 2023. Det er i vores interesse at ekspandere, men ikke på bekostning af vores høje service og loyalitet overfor vores kunder og samarbejdspartnere. En stor del af nye kunder kommer via mund-til-øre anbefalinger.

Dette opfatter vi som et udtryk for, at vores kunder er tilfredse med samarbejdet.